top of page

Een wonder


Stel dat je vanavond lekker gaat slapen en gedurende je diepe slaap komen al je dromen uit. Je wordt morgenochtend wakker en je leven is precies zoals je het gedroomd en gewenst had. Waar zou je aan merken dat het wonder zich voltrokken heeft? Mijn cliënte B. ziet een mooie stralende vrouw in de badkamerspiegel. Ze had al vaak over haar gehoord maar nu ziet ze haar eindelijk. Cliënte L. is blij verrast dat het eeuwig negatieve stemmetje in haar hoofd haar nu alleen nog maar bemoedigende woorden toefluistert: ”je kunt het.” Cliënte S. gaat heerlijk uitgebreid ontbijten met haar kinderen, haar mobiel blijft in haar tas, net als de druk om voortdurend ‘aan’ te staan en te presteren. Welke punten zijn bij jou door het wonder veranderd? Hoe ziet jouw ideale leven eruit? En welke stap zou je vandaag al kunnen zetten om daar te komen?

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page