top of page
Anker 1

GRATIS GROEIGESPREK

 

Dat kan jij toch niet

Heb je steeds het gevoel dat je niet goed genoeg bent? Dat je er niet bij hoort? Hoor je de hele dag dat kritische stemmetje in je oor fluisteren: ‘Dat kan jij toch niet. Je bent niet mooi/slim/sociaal genoeg!’? Ben je bang voor afwijzing en durf jij daardoor niet de dingen te doen die je graag zou willen doen? 

 

Goed zoals je bent

Ook jij kunt leren vertrouwen op jezelf en leren voelen dat je precies goed bent zoals je bent. Zodat je weer energie ervaart en het leven kunt leiden dat bij jou past. Ik help je graag op weg naar een positief zelfbeeld en meer zelfvertrouwen.

 

Zelfvertrouwen

Maandelijks geef ik gratis en vrijblijvend twee telefonische groeigesprekken kado t.w.v.

€ 79,-. Tijdens het gesprek (45 min.) kijken we samen naar de stappen die je direct kunt zetten om je zelfvertrouwen te laten groeien. Je krijgt waardevolle tips tijdens het gesprek zodat je meteen kunt beginnen. Je hoeft het niet alleen te doen.

 

Hoe werkt het?

Vul het onderstaande formulier in en ik mail je een korte vragenlijst om helder te krijgen waar je nu tegenaan loopt en hoe je wilt dat je leven er straks uitziet. We plannen een tijdstip in en ik bereid me voor op het gesprek aan de hand van jouw antwoorden. 

 

Wat goed dat je de eerste stap zelf al hebt gezet en onderzoekt hoe je je zelfbeeld kunt verbeteren. Gun jij jezelf nu deze tweede stap? Ik zie je aanmelding via het formulier graag tegemoet.

Artboard 172.png
bottom of page