Op onderzoek

February 20, 2018

 

 

 

Voor het zelfbeeld coachingstraject ben ik een aantal nieuwe ideeën aan het ontwikkelen en doorvoeren naast het bestaande aanbod. Uiteraard wil ik graag dat dit aanbod goed aansluit op de problemen en wensen van mijn cliënten. Voor mijn onderzoek ben ik op zoek naar 10 à 15 vrouwen die last hebben van hun zelfbeeld.

 

  • Door een onveilige start in je jeugd en het uitblijven van positieve ervaringen heb je een negatief zelfbeeld opgebouwd.

 

  • Door recentere gebeurtenissen in jouw leven (o.a. scheiding, ziekte, ontslag, onvruchtbaarheid) is er een negatief zelfbeeld ontstaan.

 

Herken jij jezelf in één van bovenstaande groepen? En zou je me willen helpen met het verder ontwikkelen van het zelfbeeld traject? Het interview levert jou meer inzicht op en kost max. 30 minuten van je tijd. Indien gewenst kan het ook telefonisch. Ik hoor het graag!

 

Je kunt me mailen op dorien@zelfbeeld.nl

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten

June 29, 2020

May 28, 2020

May 13, 2020

April 1, 2020

March 19, 2020

March 10, 2020

February 25, 2020

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags